سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اخراج ۱۲ هزار نفر از نیروهای غول فناوری آمریکا

اخراج ۱۲ هزار نفر از نیروهای غول فناوری آمریکا مدیر «آلفابت» که مالک گوگل است، اعلام کرد به دلیل «واقعیت کنونی اقتصادی» ۱۲ هزار نفر از کارگران این شرکت در آمریکا و دیگر نقاط جهان اخراج می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 20
کد خبر: ۱۶۹۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، چند روز بعد از اینکه شرکت آمریکایی «مایکروسافت» از برنامه برای اخراج ۱۰ هزار نیرو خبر داد، گوگل روز جمعه (امروز) خبر داد که ۱۲ هزار کارگر خود را اخراج می‌کند.

 

خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی خبر داد که ۱۲ هزار نفر از کارگران شرکت گوگل در کشورهای مختلف جهان به دلیل مشکلات اقتصادی اخراج می‌شوند.

 

آلفابت شرکت فناوری هلدینگ مستقر در کالیفرنیا که مالک گوگل است، حدود ۱۲ هزار شغل را که معادل ۶ درصد نیروی کارش است، حذف می‌کند. خبرگزاری رویترز در گزارش اختصاصی خود درباره اخراج کارگران و کارمندان گوگل، این خبر را «ضربه‌ای جدید به بخش فناوری» توصیف کرده است.

 

مدیر آلفابت و گوگل در توضیح چرایی اقدام این شرکت بزرگ آمریکایی برای اخراج ۱۲ هزار نفر از نیروهایش اعلام کرد که این تصمیم در نتیجه «واقعیت متفاوت اقتصادی که ما اکنون با آن مواجه هستیم»، اتخاذ شد.

 

«سوندار پیچای» که از ۲۰۱۵ این منصب را در اختیار گرفته است، افزود: «من مسئولیت کامل تصمیماتی که ما را به اینجا رساند، برعهده می‌گیرم».

 

اخراج ۱۲ هزار نفر از کارگران گوگل تنها چند روز بعد از آن صورت گرفته که رقیب این شرکت هم از تصمیم خود برای اخراج نیروهایش خبر داده بود. شرکت آمریکایی «مایکروسافت» اخیرا اعلام کرد که ۱۰ هزار نیروی خود را اخراج می‌کند.

 

طبق گزارش اختصاصی خبرگزاری رویترز، اخراج ۱۲ هزار نفر از کارگران گوگل در کشورهای مختلف جهان انجام و در خود آمریکا هم فورا اعمال می‌شود.

 

طبق این گزارش، آلفابت به کارکنانی که در آمریکا اخراج می‌شوند، ایمیل فرستاده است اما اخراج کارکنان گوگل در دیگر کشورها به دلیل قوانین داخلی‌ آنها زمان بیشتری خواهد برد.

 

در گزارش رویترز ضمن اشاره به حال و روز این روزهای دو شرکت بزرگ آمریکایی در حوزه فناوری آمده است: «این خبر در دوره‌ای از بلاتکلیفی اقتصادی و همچنین نویدهای فناوری منتشر می‌شود که در آن گوگل و مایکروسافت در حوزه نرم‌افزاری در حال رشدی که به نام هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده‌اند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار